Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MD

Skoda, ze mnohym brani jak cela povalecna(ruska) doba, tak zvlaste rok 68 v realistickem hodnoceni pusobeni nekterych 'zapadnich a evropskych' zemi ve svete.

Mohli jsme uz dnes byt nekde jinde.

2 5
možnosti

A kde? Jako další ruská gubernie?

6 3
možnosti
VO

Bombardování Sýrie bylo svévolnou akcí trojkoalice, souhlasný postoj generálního tajemníka NATO byl teprve dodatečný - to zcela jasně ukazuje, že organizace NATO je zneužita pro prosazování zájmů nejmocnějších kruhů.

10 3
možnosti
MS

Formulujte přesně - chtěl jste napsat "jestřábů z volstrýtu". :-P

8 4
možnosti

Vzhledem k tomu, že lež a mystifikace je už několik let prakticky celá ruská politika, není co řešit...:-)

4 3
možnosti
DB

NATO je nástroj USA k podmanění evropských členských států.......jediná cesta z tohoto podmanění je vytvoření SSE tedy SPOJENÝCH STÁTŮ EVROPSKÝCH ....S VLASTNÍ MOCNOU EVROPSKOU SPOLEČNOU ARMÁDOU pod jediným velením....EVROPSKÝM VELENÍM....tedy bez zbytečných debat 28 či 27 neschopných atamanů jednotlivých evropských jazykových kmenů

Tenor tohoto článku je dán černobílým myšlením...USA nebo Rusko...nic jiného..........ale ot ej špatně.........je tu Čína a je tu a to PŘEDEVŠÍM EVROPA....A TA JE SILNĚJŠÍ NEŽ KDOKOLIV JINÝ....S JENDOU VÝJIMKOU A TA JE BOHUŽEL ZÁSADNÍ.........EU nemá SVOU VLASTNÍ ARMÁDU.....Rusko má svou vlastní armádu, USA mají svou vlastní armádu a i Čína má svou vlastní armádu..........JEN MY NE..a to je dílo USA a NATO..abychom takovou armádu neměli.........protože jsme MY Evropané NEJLEPŠÍ........

Jak to že to nevidíte?

4 8
možnosti
LW

Společná armáda znamená společnou zahraniční politiku a společné zájmy. Zatím jsem si nevšiml, že bychom se v této oblasti nějak zásadně posunuli. Až/jestli, to nastane, můžeme se bavit o společné armádě, do té doby to je čistá utopie.

4 0
možnosti
MD

Pekny klacik na stourani do vosiho hnizda. Jen tu asi bude problem z rozdilem mezi meli a budeme. A tak bude alespon trochu 'sranda' v tom bezutesnem NATu.

1 2
možnosti
JF

Je to velice jednoduché, lže rus a lžete vy....

3 5
možnosti
KP

Do NATO nás zatáli politici. VH - již žádná cizí vojska,žádné pakty! Mlčky poslouchají jen otroci. A tak se tedy chovají čestí politici. Čest výjimkám!

7 4
možnosti
Foto

Do NATO nás zatáli politici a udělali jednu z nejlepších věcí.

2 4
možnosti
Foto

Západu, USA a NATO věřím, komu nevěřím ani dobrý den je Rusko.RvRvRv

7 9
možnosti
LV

Takový postoj má jednu zásadní výhodu.

Není náročný na fungování neokortexu.

5 2
možnosti
LB

Pane Klímo, Vaše myšlenkové postupy jsou mi odporné.

Vy prostě tvrdíte, že máme podporovat agresora útočícího z vylhaných důvodů, protože jsme s ním v nějaké partě? A co "party" zbytku světa? Jak se na nás bude dívat ten zbytek světa? A co svědomí? Slyšel jste někdy o něčem takovém?

Pro mě jste dalším z lidí, kteří nepochopili, že ten náš "Západ" se všemi svými spojeneckými závazky není středem zeměkoule, kolem kterého se vše točí, ale jen jedna část naší civilizace.

Jestliže skutečně tak hluboko vězíme ve spojeneckých závazcích, které na nás naši politici od začátku devadesátých let upletli (řekněme, že v dobré víře), tak je naší další možností kromě patolízalského kývání na agresi z vylhaných důvodů prostě a jednoduše MLČET.

5 3
možnosti
LV

Pošlete dobrovolně svého syna umírat ve jménu vylhaných záminek?

6 2
možnosti
LV

L54i38b76o23r 70V29a18n20ě60k

26. 4. 2018 11:45

Pane Alexa, pane Dvořák - máte děti,které byste vyslali na smrt ve jménu vylhaného důvodu pro zabíjení lidí?

2 0
možnosti
  • Počet článků 229
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 897x
Autor je Mezinárodní realitní konzultant a symatizant DiEM 2025 (diem25.og).

Seznam rubrik