Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

A přitom stačilo tak málo- donutit Ukrajinu k plnění Minských dohod a žádná válka nebyla.

0 0
možnosti
MK

Snůška nesmyslů. Například:

- Jaderná mocnost nikdy nebyla poražena nejadernou. Blbost. Nikdy jste neslyšel o válce ve Vietnamu?

- Cílem Západu je dosáhnout hladomoru? Jak jste takový nesmysl vůbec mohl napsat? Je to blbost. Západ přece není účastníkem války. Válku přece rozpoutal Putin a on je nyní asi jediný, kdo jí může okamžitě ukončit. Nikdo jiný takovou možnost nemá.

- A mírová smlouva? Jak si jí vlastně představujete? Myslíte, že se Putin stáhne a omluví se Ukrajině? Tak naivní snad nejste. Myslíte, že Ukrajina uzná ruskou nadvládu nad svou zemí? Tak naivní snad také nejste. Neexistuje možnost přijatelná pro obě strany.

- Putin má čas, který západní aliance postrádá? Zase blbost. Čas má naopak Západ, naproti tomu Putina budou s přibývajícím časem stále více limitovat sankce a nedostatek prostředků. Stačí si nějaký čas počkat a jeho režim padne jako zralá hruška.

0 1
možnosti
JL

Autoruv zaver vyzni, nejlepe pro mir ustpoupit Putinovi. Finsko ma v umyslu pozadat o clenstvi NATO. Dostane li je, znamena to vojaci NATO ve Finsku, pro Putina zaminka k demilittarizaci a denacifikaci Finska, k tomu "speacialni vojenska operace"! K dosazeni mirove dohody zase ustoupit Putinovi?

To uz tady ve tricatych a ctyricatych letech 20 stoleti bylo. Obavam se, ze vysledek by byl stejny jako tenkrat!

0 0
možnosti
JL

No já nevím, to se ani nedá moc číst. Zatím to vypadá tak, že Rusko bude válčit, dokud bude mít nějaké vojáky a peníze....Ukrajinci budou válčit, dokud nebudou povražděni. Tak za půl roku se na to asi volky nevolky vykašlou - bude zima a to nikoho nebaví válčit.

0 0
možnosti
VF

Dobrý den. Názorů vycházejících z věštění z křišťálové koule je mnoho. V současné době, podle mého zcela subjektivního názoru, nejvíc vyhrávají USA, neboť se jim podařilo strhnout své vazalské kolonie do válečného běsnění a idiotských kšeftů se zbrojním šrotem.

Kdy začne vámi citovaný Globální Jih a chudší občané Globálního Západu reptat je zatím ve hvězdách. Momentálně převažuje erupce šovinistické nenávisti a hlásání jedině správné ideologické doktríny.

2 0
možnosti
JK

"..., jaderná mocnost niky nebyla poražena nejadernou." Vaše mysl asi vytěsňuje některé zásadní informace, no a v duchu selektivní paměti s přispěním vlastních fabulací, se v tom nějak plácáte.

Myslete si co chcete, ale přežívají výjimečně pouze někteří diktátoři páchající své krvavé "dobro" pouze na vlastním písečku. Každý diktátor, který rozpoutal válku vně svých hranic dopadl stejně, neumřel přirozenou smrtí.

Putin ví, že s prohranou válkou jeho vláda končí a jako každý topící se diktátor, půjde až za hranu toho, co jme dosud znali. My se jen nesmíme nechat zaskočit a překvapit. Posílení vlastní obrany je to nejmenší.

2 0
možnosti
  • Počet článků 229
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 897x
Autor je Mezinárodní realitní konzultant a symatizant DiEM 2025 (diem25.og).

Seznam rubrik