Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Obavate se pane Klimo, ze Putin, nez by podepsal ponizujici mir, radeji zvoli taktiku Kamikadze. tedy vzit do hrobu co nejvice neppratel.

Vypada to, ze takto je ten Putin jeste horsi nez Hitler. Ten, jak znamo radeji sel do hrobu sam s Evou Braun, nez by sebou vzal co nejvice nepratel, tady mam vlastni nazor. Nebylo by to jenom nepratel, byla by to nevyhnutelne i spousta pratel a lidi nezucastnenych. [UA]V

0 0
možnosti
Foto

Jestli je Putin skutečně vážně nemocen, tak se klidně může stát Hérostratem.

0 0
možnosti

Ta válka je pěkně špinavá.

0 0
možnosti

Ten "Zlatý most" má Putin otevřený celou dobu. Nikdo mu nebrání v tom, odpískat konec války, stáhnout vojska a začít platit Ukrajině válečné reparace. Ale to by to nesměl být "Rusák".:-/

5 0
možnosti

Asi jste ten článek nepochopil, nebo jsem já nepochopil váš vtip;-)

0 0
možnosti

A33d70a75m 28M72a19l96ý

29. 3. 2022 11:23

Jestliže dnes ministr Lavrov prohlásí: "Žádnou zemi se nechystáme napadnout. Ani Ukrajinu jsme nenapadli."

Tak jak s Ruskem jednat?

Nejprve musíme mít překladač z jejich newspeaku. Oni význam slov chápu zjevně jinak.

3 0
možnosti
Foto

Dalo by se jim to do jejich newspeaku přeložit.

Například připonemout, jak dopadl Adolf Aloisovič spolu s Benitem Alessandrovičem poté, co rozjeli speciální mírovou vojenskou operaci Barbarosa.

2 0
možnosti

Putin podle dnešních médií řekl, že ukrajinskou vládu zničí. Řekl to Abramovičovi. I když je otázka, zda nemyslel i širší okruh lidí. Taky si myslím, že to zkusí.

1 0
možnosti

He, he, asi jste si nevšiml, že už to měsíc a 5 dní zkouší, což je o měsíc víc něž chtěl. ;-)

Skoro bych si vsadil, že zničí akorát tu svoji i s okruhem. ;-)

1 0
možnosti

Když už se ptáte. Cicero pronášel slova z pozice velmoci při nezdarech dobývání území. Čili dilema ne pro Ukrajinu. Místo pro Rusko ve světě je, a nikdo mu za jeho hranice neleze. Jak bylo poníženo Rusko na konci studené války? Jím okupované státy získali samostatnost a Rusko muselo stáhnout svoji "dočasně" nedobrovolně umístěnou armádu. Rusko 40 let ponižovalo a okrádalo evropské státy a Putin ve své chorobné představě chce toto zpět. Vyhrožuje stejně jako Hitler, zničením celého světa, jediná odpověď je pořádná facka, a pokud se nevzpamatuje pak blázinec. Putin klidně obětuje kohokoliv pro vlastní ego, dětské vojáky nevyjímaje, nejdřív poslal jako kanónenfutr nezkušené brance.

Asi jste se pomátl.

"Připomeňme si, že Rusko díky němu přišlo o Finsko, Pobaltí, Ukrajinu, Bělorusko a Besarábii a část Polska, tedy území, na kterém se nacházela přibližně čtvrtina jeho obyvatelstva"

Na těchto územích nejsou lidé patřící Rusku, lidé mají občanství toho státu kde žijí a je jedno jaké mají náboženství, barvu pleti, nebo jakým jazykem mluví. Cizí státní občané jsou v jiném státě jen na návštěvě a mohou se vrátit domů, nebo požádat o změnu občanství. Mnichovská Hitlerova argumentace o zachraňování vlastních lidí, stejně jako úplně to samé řečené Putinem, je obludná lež a jen průhledná záminka k válce.

Putin už válku prohrál, jen dělá, že to neví a jeho zarytí stoupenci si to nechtějí připustit. Jak tenhle diktátor skončí nevím, ale historie už ho postavila naroveň Hitlera a to mu nikdo neodpáře.

Měl by zbytek své armády "zlatém mostě" přesunout zpět do Ruska, abdikovat a uklidit se do neznáma. Jenže tohle sebestředný maniak s chorobnou touhou po světovládě neudělá a skončí jako jiní krutovládci. Putin je už nyní politý krví vojáků, ale i žen, dětí a starců, nelze mu odpustit.

2 0
možnosti

A81d76a82m 24M56a47l82ý

29. 3. 2022 10:16

Ponechat Rusku možnost zachovat si důstojnost? Jistě!

Ovšem není možno nevidět, že Rusko samo odmítá možnost být součástí světového společenství.

Pro Rusko je nedůstojné cokoliv menšího než být nejlepší, nejkrásnější, nejpokrokovější, nejodvážnější, nejsilnější, nejzpůsobilejší, nejbohatší .... atd.

Ostatní svět musí uznat okamžitě tuto zjevnou skutečnost a svou podřízenost dávat teatrálně najevo.

To je svět podle Ruska. Mordor, který vládne všem.

Chceme žít v takovém světě?

2 0
možnosti
Foto

:-)Názor může být různý, potažmo až jakýkoli. Třeba i tento. A sice, že nejen Kreml by rád i toto. To by v tom byl soudruh čert, aby se to nějak oboustranně nedokopalo k obnově železné opony, resp. i nárazníkového pásma, ač v nových liniích:-/ Nevyloučil bych, že mně za tyto řádky některý z ,,jasánků" obviní ze stesku po minulosti, ale to pro mne od takových nebude nic nového;-)

0 0
možnosti

Proč ne, pokud se chce Rusko izolovat může stavět opony na svých hranicích. Rusko ale opony stavět nechce, to jen Putin, i kdyby měla být opona z mrtvol, je mu to jedno.

3 0
možnosti
  • Počet článků 229
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 897x
Autor je Mezinárodní realitní konzultant a symatizant DiEM 2025 (diem25.og).

Seznam rubrik