Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Klíma, ano, naše vlastní země je jako v područí. Není to jen naše země, ale co vím z okolí (Polsko, Ukrajina, Bělorusko, Chorvatsko a Srbsko) už své promořené obyvatele neobtěžuje hloupostma. Z naší země se stalo pokusné území, ze Slovenska snad ještě víc. Teď všemožné testy a zákazy k likviidaci soukromého sektoru a šíření strachu, k tomu přibývá pokusné vakcinování látkami a technologií, která není vyzkoušená a nemůže být, protože se užívá poprve. Ano, obsahuje i látku bránící plodnosti (trvalé?). Letos tak přibyde mrtvých, loni cca +17tis; letos 3x17tis=51tis. 17 000 si vezme nemoc a její strach s vykolejeným zdravotnictvím, 34 000 zabijou vakcíny.

0 0
možnosti
Foto

Jasně. Za soudruhů by už byla vyrobena česká vakcína a nikdo by neumřel, stejně jako v KLDR....

0 0
možnosti
Foto

Dne 12. října 1925, byl dnem Státního zdravotního ústavu Republiky československé, který měl pod sebou i očkování. Státní zdravotní ústav byl v roce 1952 zrušen. K 1. lednu 1992 byl z Institutu hygieny a epidemiologie zřízen Státní zdravotní ústav jako centrální instituce s posláním chránit a podporovat veřejné zdraví, prevenci nemocí a sledovat vliv prostředí na zdravotní stav obyvatelstva. Sem spadá i očkování tak jako to bylo i dříve.RvRvRv

1 0
možnosti

Tak já z vašeho odkazu zjistil, že centrum pro séra normálně funguje tak a k tomu účelu, jak bylo původně založeno. Jediné co vám evidentně vadí, že už všechno není nás všech, jak vtipně tvrdili hloupým ovcím komunisté. A přitom lidem tady v reálu nepatřila ani klika od vrátnice fabriky, ve které dřeli za nuznou mzdu. Váš odkaz v medailonku mi zase říká, že jste stoupencem celoevropského socialismu, pokroku, sociální spravedlnosti a jiných hovadin.

1 1
možnosti

Je zřejmé,že stát má mít majetek, který produkuje příjem. Tedy má vlastnit strategické firmy a se zisků těchto firem hradit sociální a zdravotní výdaje. A nebo ne,ale potom nelze mít pro všechny tak rozsáhlé zdravotní zajištění a sociální jistoty v podobě stávajících důchodů.

0 1
možnosti

Dobrý den. Uvedl jste jenom jeden příklad z tisíců podobných. Takto se bývalý stát propracoval za třicet let na úroveň rozvrácené neokoloniální gubernie čtvrté říše. Není návratu.

2 3
možnosti

No tak hlavně že můžete tu nebetyčnou bídu světu svobodně požalovat na PC v hodnotě měsíčního oběda jedné celé ghanské vesnice.

3 1
možnosti
  • Počet článků 229
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 897x
Autor je Mezinárodní realitní konzultant a symatizant DiEM 2025 (diem25.og).

Seznam rubrik