Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Důvěrně vám mohu sdělit, že Trump nabídl Putinovi, pokud jeho reakce na vypálení tomahavků, bude uměřená, stažení všech amíckých vojáků ze Sýrie.

1 1
možnosti

Uz jsem se lekl, ze tykani.

Ale zajimalo by mne, kde v Syrii jsou umisteni amicti vojaci. vim jen o tech Ruskych.

4 4
možnosti

P52e36t80r 76T98o52m80e76k

23. 4. 2018 12:34

Co to je? "Připomínám v této souvislosti, že všemi vysmívaný a opovrhovaný severokorejský vůdce Kim Čong Un svým neústupným přístupem nakonec donutil Američany k tomu, aby s ním jednali." Donutil? A čím? Jediný důvod je, že Američani nechtějí vyvolat takový konflikt, ve kterém by ten korejskej magor zničil všechno okolo. Jste směšný.

4 2
možnosti
Foto

K90a78r54e79l 15C75a20c82h

23. 4. 2018 18:30

No a o to přece jde. Když je proti mně síla, které nemohu odolávat, prohlásím - dobrá, když už musím být zničen já, vezmu s sebou tolik bližních, kolik budu schopen. No a pak je na útočníkovi, zda mu to za to stojí. To je metoda krysy zahnané do kouta. A není to vůbec směšné. Kdo se světovému mírotvůrci znelíbí a takto nejedná, dopadne jako Husain, nebo Kaddáfí. Vůbec se nedivím Kimovi, ať je jaký je, že se mu tak nechce skončit.

2 0
možnosti

J93i33r80i 15P91r20a84j64z

23. 4. 2018 12:17

Jedna věc je pomáhat Syrii s IS. Druhá věc je se rozhádat ještě více s USA, Evropou. Rusko není v pozici, aby válčilo s celým světem a určitě to ani nechce. Myslím si , že Rusko to udělalo správně , že se nemontovalo do raketového útoku. To aby tam nelétali rakety spíš byl Asadův úkol. To stejné jsou rozbroje mezi Izraelem a Iránem . To je problém Asada a ne Ruska.

2 0
možnosti

Jen mala poznamka, pane Prajzi. Rusko bylo spojenci nabadano se neucasnit svymi silami proti teto akci.

Rusove proto stahli vsechny sve lode ze syrskych pristavu. Pozemni raketove baterie byly zapnuty, ale byli nepouzity. Zde se to jevi jako umluva mezi velmocemi. Podtrhuji, ze se to JEVI!!!

3 0
možnosti

Ta vaše kritika Trumpova prozrazení útoku na Twitteru je poněkud naivní. USA i Rusko spolu pochopitelně komunikují a o útoku věděli Rusové i syrská strana dost dlouho předem. Nepochybně i proto tam bylo tak málo obětí. I z toho je vidět, že zabíjení lidí nebylo účelem tohoto útoku.

6 0
možnosti

Mala oprava, pane Stehliku. Pri utoku nezemrel jediny obcan. Utok byl zameren na zniceni zarizeni, ne na zabijeni nevinnych obcanu.

2 0
možnosti

Válka nebude a situace je dobrá - Každý si vybere to své. Třeba, že si V. Putin odvezl dvě rakety - nevybuchy, ke zkoumání. Ty které vybuchly, (na předem oznámené- vyklizené stanoviště), byly pozravem pro Kima. Radostněji se s ním bude jednat ! Jak říkám, výběr volný. Mne osobně by např. zajímalo, co Rusko v Sýrii vlastně pohledává ? Až se to dozvím, bude se mi lépe žít, zatím jsem zmaten. Jinak souhlas, samozřejmě, že tam patří - List Kommersant porovnal satelitní snímky ruské námořní základny a zjistil, že ještě před několika dny kotvilo v přístavu Tartús sedm válečných lodí, dva obranné čluny a dvě ponorky ! Netušil jsem, že Islamisté vedou i námořní bitvy ! ... :-)

1 3
možnosti

Rusové jsou tam na požádání legitimní vlády,ale co tam pohledávají Američané, Kdo je pozval? Jsou to agresoři a nic je neomlouvá.

5 2
možnosti
Foto

Za Stalina bychom byli v roce 68 připojení k SSSR. Bohudík, že už byl dávno mrtev, ale v mysli Rusů je stále tak jako předlispadová doba v hlavách některých Čechů

5 0
možnosti
Foto

Stalin si nepřipojil ani Finsko, i když mohl.

1 3
možnosti

:-)......Někdo si to může vykládat, jako Putinovu slabost, já v tom vidím státnickou rozvahu! Nevím jestli je Vám známo, že RF vlastní takové zbraně odpálené z ponorky, které se trefí se přesně do čtverce 10 x10 m. Už je použil, výsledek podle očekávání ! !!!!!!

0 6
možnosti

Podobné superlativy jsme používali jako malí kluci, když jsme si hráli na vojáky a všichni chtěli být "Rusáci". :-P

2 0
možnosti

Je na tom dost pravdy.

1 4
možnosti
  • Počet článků 229
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 897x
Autor je Mezinárodní realitní konzultant a symatizant DiEM 2025 (diem25.og).

Seznam rubrik