Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tento blog vnimam jako silne kolaborantsky. Takove lehani si na zada s tim, ze at si nas klidne znasilni, hlavne ze nas nezabiji. Fuj.

3 3
možnosti

No my jsme si to vyzkoušeli v 38 a 68 a ono to fungovalo. Kolik Čechů by dnes šlo do beznadějného boje s přesilou a kolik by raději emigrovalo? Ani nebudu tipovat.

1 0
možnosti

No tak místní proruští agenti Vám potvrdí, že nejlépe se válce s Ruskem vyhneme tím, že mu bez reptání sedneme na lopatu. Další možností jak se vyhnout konfliktu je zaměřit náš průmysl na výrobu bílých praporů a tyčí k nim - bylo by to výrazné levnější než udržovat velkou armádu a hlavně by nebyly oběti na životech, alespoň v počátku.;-D

10 2
možnosti

To jsme hodně hluboko klesli! To nám již naše svoboda a naše demokracie nestojí za oběti?

1 0
možnosti

Jelikož jsem dnes tankoval za 26,50, tak je jasné, že rus na žádné válčení nemá. Proto jede hybridní válku.

8 0
možnosti

Ja tankoval za 0.89 CAD ...

0 0
možnosti

Válka s Ruskem nehrozí ani náhodou. Rusko je už v sestupné části svého imperiálního vývoje. Zbývají poslední dvě fáze - pád říše - a války o ruské dědictví. Jejich hlavními akéry budou Polsko (podporované USA) a Turecko. Ve střetu těchto lokálních velmocí se nacházíme na spojnici mezi jejich územím a proto nesdílím autorův optimismus, že budeme pouze týlovou zemí.

0 3
možnosti

Kdybychom jako Západ Ivanovi ponechali v této etapě jeho sféry vlivu - zejména Ukrajinu a příliš ho nemačkali, tak by situace nebyla tak napjatá. Už Genscher říkal, že je nutno s ním jednat jako s velmocí i když velmoc co do ekonomické síly to moc není.

2 2
možnosti
Foto

J59a57k36u43b 83R41o33t86h

19. 7. 2017 16:31

Kdyby takhle Západ reagoval vždy na agresi z východu, tak jsme v rectu, pane.;-€

4 1
možnosti

Přitom výčtu ruských zbraní jste zapomněl na tu asi největší a možná nejúčinější, na ruskou propagandu, účinky této propagandy lze myslím bez problémů srovnat s používáním zbraní hromadného ničení, jenom účinkuje jinak než atomová bomba nebo chemické zbraně....

11 0
možnosti

Nezapomínejte na západní protiruskou propagandu která je propracovanější a tudíž nebezpečnější. Ale tu nikdo neřeší že?

0 5
možnosti

Válce s Ruskem se nevyhneme! Od poloviny minulého století jsme ve sféře zájmu imperiálního Ruska. A pak ve válce s Ruskem již jsme! Rusové zde již mají přes dvacet serverů vykonávající destrukci jednoty naší společnosti a usilující o vystoupení Česka za EU i z NATO. Navíc si připravují stejně jako na Ukrajině svoje zelené mužíky! Navíc jsme prakticky bez bojeschopné armády a Trump nám určitě nebude ochoten pomoci, když se o svoji obranu prakticky nestaráme. Bohužel příliš mnoho politiků to nebere vážně a naši komunisti jsou pátou kolonou Putina.

!!

5 2
možnosti

Konvenční válka s Ruskem může přejít do jaderné......

1 1
možnosti

Jsme v centru států NATO, to je naše výhoda - bojovat, válčit s jadernou velmocí je pro trpaslíka samozřejmě nesmysl. Rusko by nás samozřejmě mohlo napadnouz ze vzduchu a okupovat asi za dva dny, ale proč by to dělalo? Je to strategický nesmysl.

1 0
možnosti

Nejsem si tak jist, když jsem pozoroval, jak si Trump s Putinem rozumí!

0 1
možnosti

A kto sa chystá na vojnu s Ruskom ? Samozrejme okrem Putina !

Na vojnu sa vždy pripravuje iba ten kto nemá o stratiť a má doma prebytok "ľudského material " ktorý môže obetovať.

Ná EU biedu , nedostatok , poloprídelový systém ? Miliony postradateľných mužikov ?

6 1
možnosti
Foto

J96a20k40u47b 45R70o15t51h

19. 7. 2017 14:44

Mně se líbí, jak o válce s Ruskem mluví jenom a) extremisticky levicová vemena, b) Rusáci, c) různí uhrovití domoobránci a nácíčkové. Nikdo jiný nic podobného neřeší. Inu, každý mluví o tom, co ve skrytu duše chce. :-/

13 0
možnosti
  • Počet článků 229
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 897x
Autor je Mezinárodní realitní konzultant a symatizant DiEM 2025 (diem25.og).

Seznam rubrik