Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vážený pane autore, perlíte jako vždycky. Zapoměl jste jen zmínit vaše oblíbené "transatlantické elity". Evidentně jste v životě nepodnikal, protože jinak by jste věděl, že cílem snažení každé korporace není spokojenost zákazníka ale zisk - t.j. penízky.Proto žádný stát nemůže fungovat jako firma . Můžeme samozřejmě chtít více , nebo méně státu a dle toho se zařídit, nelze ale chtít více státu u práv a méně u povinností. Méně státu znamená, že stát zachovává pouze své tradičně minimální funkce - hlavně bezpečnostní - zbytek si přátelé zařiďte jak chcete . Výsledek vidíme ve Spojených státech a i to není ještě úplné dno - to je v mnoha rozvojových státech, kde jedna neúroda způsobí katastrofu. Do vlády lidi najmout nelze, protože nevím komu by se zodpovídali. To, že si politici dělají , co chtějí je důsledek neexistence občanské společnosti, ne genetické nebo rasové zatížení. Ze všech blogerů zní vyjádření, že si Slované nedovedou vládnout , nejvíc nepříjemně od vás. S ohledem k vaší zvolené etnicitě bych neočekávala, že budete chtít ohánět rasovou kartou. JIž to tady bylo a bylo to tuze nepříjemné - obzvláště, pokud dobře chápu, pro vaše předky. Tak opatrně, jakého džina vypouštíte z lahve.

0 0
možnosti

V46í13t 72K38l24í26m63a

12. 5. 2017 14:11

Dobrý den, mezi námi došlo k několika nedorozuměním. Stát jako firma v našem pojetí znamená profesionální řízení, jako v soukromé firmě. Nikoli tedy vlastnický vztah jako u Babiše, který říká, že Česko je firma a 10 mil. akcionářích.Nechci ani méně, ani více státu, chci jen profesionálně řízený stát.

0 0
možnosti

V ceske kotline si lide opravdu vladnout sami nedokazou a tudiz ani nezaslouzi. Karma. I kdyz to pred vami objevila rada lidi. Mezi nimi i neblahy AH.

0 0
možnosti
  • Počet článků 229
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 897x
Autor je Mezinárodní realitní konzultant a symatizant DiEM 2025 (diem25.og).

Seznam rubrik