Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MH

Tak to slovo "bohužel" na začátku článku mi opravdu vadí. Jestli by podle vás světu prospělo kdyby byl útok opravdový a USA zaútočilo na Rusko tak jste podle mne šílenec.

1 0
možnosti
ON

To si dovolím nesouhlasit. Podívejte jak vypadá Putin. Trump mu zavolá za čtyři hodiny ti budeme bombardovat základnu tak si stáhni lidi. Protivzdušná obrana je na nic a základna poškozená. A jeho reakce je zrušená telefonní linka. To není reakce silného hráče. Psycholgicky Putin dost ztratil. Nabízí se otázka jak moc má Asada pod kontrolou ale kdyby ho neměl tak taky nevypadá dobře.

5 0
možnosti
JR

J59a61r74a 20R14a95n36k

9. 4. 2017 21:33

Ondreji, neztratil, myslim dokonce, ze mu to jednou dovolil, oba se potrebuji navzajem....finance, domy a tak, navic znate ty Donaldovy letite tweety?

http://www.harpersbazaar.com/culture/features/news/a21890/donald-trump-airstrike-syria-tweets

0 0
možnosti
PV

Mate pravdu a karmu.Ti dravci maji k sobe nejak blizeji a hraji si sve hry nehlede na to jak ovce bekaji.Ovsem bohuzel hodne lidi neni schopno tak daleko dohlednout.Na druhou stranu je hodne stresujici kam az jsou voleni zastupci schopni zajit.

0 1
možnosti
Foto

Západ v čele s bývalým americkým prezidentem Barackem Obamou celé roky nechtěl v Sýrii (po zkušenostech z Afghánistánu a Iráku) zasáhnout, ponechal tuto nešťastnou zemi vlastnímu osudu a důsledky jsou strašlivé: Islámský stát, migrace v řádu milionů lidí, semeniště terorismu a džihádismu.RvRv

7 0
možnosti
JR

J50a31r61a 24R52a47n12k

9. 4. 2017 21:34

Pane Kindle, Obama v roce 2013 zadal kongres, ale diky rep. mu to nepovolili, pouze red line.

0 0
možnosti
JS

Účelem útoku nebylo nikoho zabíjet, jednalo se především o demonstraci možností armády USA a upozornění Asada a dalších diktátorů, že USA jsou schopni konat. A to že polovina střel nezasáhla cíl tvrdí jen Rus a ten skoro vždy lže.

8 3
možnosti
Foto

To, co jste napsal, bych nazval hlasem rozumu.

Díky. R^

8 2
možnosti
  • Počet článků 229
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 897x
Autor je Mezinárodní realitní konzultant a symatizant DiEM 2025 (diem25.og).

Seznam rubrik