Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Lex Babiš neměla nikdy vzniknout. O tom co může a nemůže politik by měli rozhodovat výhradně voliči ve volbách.

4 1
možnosti
Foto

J32a44k90u56b 57R61o52t70h

20. 9. 2016 15:39

Jako obvykle jste zcela vedle. Rothschildové nezastávají vládní posty. Babiš ano. Tolik k vašemu blbému srovnání. Mimochodem, ten ultrasocialista z roku 1891 byl jednoduše ideologicky deformovaným antisemitou. ;-€

2 0
možnosti
TG

Rv;-€ Zkuste si na chvilku připustit možnost, že vedle jste třeba vy. Ano, R....vé nezastávají vládní posty, ale ty nad nimi....;-)

3 2
možnosti
Foto

Nemám nic proti Babišovi ve vládě, jen nesmí řídit žádný rezort, z něhož jeho fIrmy čerpají dotace či vládní zakázky.

Babiš šel do politiky a vlády jen a pouze kvůli svému prospěchu. Když si k tomu probíranému (mediální oblast, dotace Agrofertu, státní zakázky a pod.) přičtete ješte jeho dodávky a obchody se státními hmotnými rezervami, tak všichni jeho přechůdci (Mrázek, Janoušek, Jonák, Pitr....) byli žabaři a diletanti, protože on dokázal svůj penězotok legalizovat a všem se směje.

A lidi mu to baští a věří mu a budou ho volit a budou ho volit a budou..... ;-D

3 2
možnosti
JR

J93a23n 89R64á22ž

20. 9. 2016 13:49

Když si odpustíme veškeré moralizování, tak rozhodně je lepší volbou Babiš než Sobotka. Babiš nic neskrývá, ani to, že jeho hlavní snahou je přesvědčit vládu a Sněmovnu, aby odkývali další zelené dotace, ze kterých se nejvíc přesune do Agrofertu.

Sobotka a další nýmandi, kteří v životě nepoznali nic jiného než politické kuloáry a sekretariáty svých stran, jsou dnes překvapeni, že někdo říká veřejně to, co oni v tichosti vyjednávali v zákulisí. A proto nemohou Babišovi přijít na jméno! On se mezi ně nazařadil, ukázal veřejně, jak to ve vysoké politice chodí a tak šlápl všem na to jejich "kuří oko". A hlavně se bojí, co Babiš zase vynese na světlo, jako naposled Chovancovu snahu reorganizací policie zahladit průšvihy politiků ČSSD .......a to je dobře.

P.S. Babiš si převede z rozpočtu do Agrofertu pár miliard, to nás moc nebolí, kdežto Sobotka za post v Bruselu nás zaprodává všechny, no a to bolí, a hodně ještě bolet bude.

4 1
možnosti
Foto

Pokud Babiš nic neskrývá,nechť zveřejní co se skrývá za skupinou

O.F.I. (Ost Finanz und Investition) ze Švýcarská města Baar, která mu poskytla peníze na získání Agrofertu. Pokud si Babiš převede pár miliard do Agrofertu, tak to je věc, která mně hrozně vadí, protože jsou to naše peníze, které stát z nás stáhl ve formě daní.

0 0
možnosti
Foto

Meier Amšel Rothschild zakladatel soukromé banky pocházel ze Židovského ghetta ve Franfurktu. Ke svému majetku přišel poctivě a ne způsobem jako Babiš. Hájit Babiše opisování antisemitskýchh plátků je hodně hloupé a dost to svědčí o vás. Babiš není nic jiného než typická ukázka oligarchy. Babiše mohou volit a hájit jenom lidé, kteří nepřemýšlejí.RvRvRv

„Je štěstím pro stát, když lidi nepřemýšlejí.“

– Adolf Hitler

Zdroj: http://citaty.net/autori/adolf-hitler/?q=18135

0 0
možnosti
TB

Já myslím, že autor Babiše nijak nehájí. Jen píše, že je lepší, když všichni vědí, že třeba MF dnes je Babišova, než kdyby ty noviny vlastnil přes různé Kajmanské fondy apod. a navenek se tvářil, že jeho nejsou.....

5 1
možnosti
  • Počet článků 229
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 897x
Autor je Mezinárodní realitní konzultant a symatizant DiEM 2025 (diem25.og).

Seznam rubrik