Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
GK

tak evropske Nemecko si prejete? a kdo pak financne tu Evropu potahne? 8-o Nemecko je snad jediny stat ktery posledni roky neseka dluhy a naopak kazdy rok mu nejaky miliardy zbydou ktery zel bohu spadnou do bezednych der vychodu a jihu. Nejvice vsak do Polska. ca. pul bilionu (500.000.000.000) korun rocne.

0 0
možnosti
JC

Je třeba připravit se na nový boj za samostatnost a národní svébytnost. Zkušenosti už máme - díky odvážným předkům.

2 0
možnosti
SN
ZH

Ten kdo hrozil krácením dotací bylo Holandsko a Rakousko. Holandsko bylo první.

:-/

0 0
možnosti
VV

Pane autore prosil bych o vasvetleni kdy, kde a pri jake prilezitoste se Thomas Mann mel takto vyjadrit.

0 0
možnosti
JR

J56a77n 17R44á97ž

21. 6. 2016 9:53

A i ve světle toho, jak se Německý novodobý Bismarck (,Merkelová, která se tak chová, i když jeho inteligence nedosahuje) se svou suitou chová, je ještě mnoho lidí, kteří považují rozpad Rakouska Uherska pro nás za výhodu. Mnohonárodní velká říse, která byla po sjednocení německých knížectví jediným uskupenim, které bránilo expanzivním cílům německých i ruských vládců, se rozpadla a to byl konec samostatné středoevropské politiky.

Politice jednotné Evropy jako protektorátu Německa, už nemůže nic zabránit. Evropa německá bude a kdo si myslí, že tomu lze zabránit, je naivka.

3 0
možnosti
VV

Pane Razi, ja jsem presvedcen, ze je to prave vas pripad. I kdyz bych to nazvyl jinak nez mylenim. A opravdu neni problem si najit kolikrat Britove zebrali o prijeti do EWG a kolikrat jim to Charles de Gaulle zablokoval. Rovnez neni problem si najit, kolikrat poradali referenda o vystoupeni, kolikrat skemrali o ruzne ulevy.

0 0
možnosti
VV

Skoda, ze ve francii nebyl dele u vesla Charles de Gaulle. Britove by dodnes skemrali o pristup a Eu si mohla usetrit spoustu ustupku vecne nenazrane Anglii.

1 2
možnosti
JR

J86a90n 81R37á76ž

21. 6. 2016 9:38

Jako většinou se mýlíte. Ale to je na obsáhlejší diskuzi.

2 0
možnosti
  • Počet článků 229
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 897x
Autor je Mezinárodní realitní konzultant a symatizant DiEM 2025 (diem25.og).

Seznam rubrik