Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KM

K53a40r59e47l 26M19a53s88e89k

28. 4. 2016 12:33

Jaká je ta známá "natalita muslimských žen", prosím?

0 1
možnosti
JK

Vyšší než evropských....

0 0
možnosti
Foto

A78l55e51š 71M41e57r38t93a

28. 4. 2016 12:32

Francie neudala žádný důvod, to je sice zajímavé, ale čtenář asi očekával od vašeho článku více. Mohl jste alespoň podle nějakých indícií naznačit proč tak učinila, pouhé konstatování tohoto faktu činí váš článek úplně nesmyslným.

0 0
možnosti
JS

Článek je naprosto jasný a srozumitelný. Nejvyšší představitelé Evropy se doslova předhánějí v kritize Izraele a vymýšlejí různá nařízení, která by tuto kritiku praktickým způsobem naplňovala. Například nařízení EK, jehož cílem je speciálně označovat izraelské zboží, které pochází z tzv. "okupovaných zón". A našli bychom toho mnohem více. Situace evropských Židů je momentálně nejhorší od druhé světové války (násilí proti nim se stále stupňuje), ale evropští vrcholní politici pořád jen úporně řeší, jak rozdistribuovat muslimské imigranty rovnoměrně do všech zemí Evropy. Z Evropy utíkají ti nejschopnější a nepracovištější lidé před otevřenými antisemitskými projevy, ale politici řeší, jak zde ubytovat ty, u nichž je antisemitismus nedílnou součástí jejich kultury (islám).

Z Francie za poslední rok odešlo do Izraele nejvíce Židů od konce druhé světové války. V Německu jsou všechny židovské objekty nepřetržitě střeženy policií a nesmí se před nimi parkovat, protože hrozba útoků je naprosto reálná a dochází k nim asi několikrát do týdne. Je zde evidentní souvislost s muslimskými imigranty, ale pro jistotu se o tom nemluví. To Vám nestačí? Chcete, aby byli Židé zase stříleni na ulicích? Vždyť už tomu dochází!

8 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS