Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK

TTIP není o předání moci americké elitě, pokud máte na myslí politiky.

Ale o předání moci americkým nadnárodním firmám.

A nevím o tom, že ty by chtěly řešit problémy Evropy.

Řeší problémy svoje a hlídají své zájmy.

Jak vidíme na řadě příkladů, velmi úspěšně.

0 0
možnosti
AK

Německá okupace se vám nelíbila, ruská taky ne (nedivím se).

Zato americká okupace by byla určitě to pravé? To se dost divím.

0 0
možnosti
Foto

A91l70e86š 82M33e75r92t35a

22. 3. 2016 13:16

TTIP je obchodní smlouva a naprosto nechápu jak by nás měla ochránit před teroristy. Jediná možnost je, že je nakrmíme těmi geneticky upravenými potravinami, které nám budou dodávany z USA.

2 0
možnosti
OP

Máte vůbec ponětí o tom, co TTIP znamená? Že se jedná o vnucení amerických produktů do Evropy, produktů, které nepodléhají žádným evropským normám a pokud tyto produkty způsobí Evropanům újmu, firmy jsou nežalovatelné? Že celá smlouva je koncipována tak, aby američtí producenti byli zvýhodnění vůči ostatním účastníkům trhu? Děsný článek Rv

5 0
možnosti
SN

:-)...Milý autore, kde žijete ? Vy nevidíte, co se kolem děje? Kde vstoupila noha Američana, konec světa. Všechno v troskách! A hordy ́primitivů, kteří se k nám hrnou jsou výsledkem jejich vývozu demokracie ! Dnes můžete sledovat živě výsledek jejich akcí. Ať Evropané umírají, na počtech nezáleží. My jsme za vodou, k nám imigranti nedoplují a kdyba se ji to podařilo, nepřistanou ! RvRvRv

2 0
možnosti
PJ

Pane Klímo, před zveřejněním tohoto článku jste se s ním měl zastavit na americké ambasádě. Zaručeně byste vyinkasoval tučnou prémii. Myslím, že jste trochu mimo, protože už dnes Evropslou Unii plně ovládá americká administrativa, nebo jí podléhající organizace. Takže až podepíšou tu vámi vymodlenou TTIP, tak nedoufejte, že něco půjde k lepšímu. Jen můj názor, nechci Vás přesvědčovat, Vy stejně už svoji pravdu máte.;-)

3 0
možnosti
VK

V78í35t 64K35l34í75m23a

22. 3. 2016 12:42

Svůj názor si neustále vytvářím. Reakce čtenářů na tento příspěvek mne velice zajímají.

0 0
možnosti
PP

TTIP - spása Evropy? To snad ani nemůžete myslet vážně. EU politici patří před mezinárodní trestní tribunál, ale ukažte mi jeden jediný příklad za posledních 20 let, kdy USA něco vyřešili? Irák, Afghanistán, Libye, Egypt, Sýrie - to jsou všechno "produkty" americké zahraniční politiky. TTIP je svým způsobem Mnichov 1938. Američané jen potřebují rozšířit svůj "životní prostor", tak jako Hitler v Německu.

Stále se objevují nové a nové "hrozby" z Ruska. Rusové nejsou žádní beránci a víme, co ruský medvěd dokáže. Jenže ať je to jak chce, jsou Rusové pořád daleko "milejší" než Machomedáni a Afričani, který právě díky USA proudí do Evropy jak divoká voda. A abychom to "vylepšili", tak se máme spolehnout na naše "machomedánské bratry" v Turecku, že nás zachrání, čemuž Američané vesele a hlučně tleskají. Děkuji nechci!

4 0
možnosti
VK

V25í18t 10K11l46í26m96a

22. 3. 2016 11:49

Nijak nepopírám, že by tu Rusové udělat pořádek mohli. Jen vycházím z prohlašení českých politiků, kteří tvrdí, že Rusové jsou pro nás největším nebezpečím.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS