Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Před potopou je lépe utéct

Politická katastrofa nazvaná „české volby“ vyvrcholila tím, že máme prezidenta za zenitem výkonnosti, trestně stíhaného premiéra, zřejmě spojeného s STB a vládu v demisi postavenou na otevřené či skryté podpoře KSČM a SPD. 

Neméně katastrofální zprávy přicházejí i z EU. Nové úmluvy a směrnice nás mohou donutit trvale přijímat imigranty, a to nejen z důvodu politické perzekuce, ale i klimatických změn a porušování lidských práv, včetně diskriminace pohlaví (blíže viz ZDE).

Naprostým neštěstím se ukazuje být Lisabonská smlouva, jíž byly stamiliony Evropanů obejity, aby už o mnoha důležitých národních záležitostech nemohli hlasovat sami, ale rozhodovaly za ně příslušné orgány EU. Lisabonská smlouva umožňuje, aby se například většinovým hlasováním na schůzce ministrů vnitra přerozdělili migranti mezi jednotlivé členské země. Rozhodne se i o tom, žepokud migranty odmítneme, budeme za to pokutováni.

Další hodně nepříjemnou zprávou je, že EU slovanské otroky ze své náruče jen tak nepustí, a to i kdybychom nakrásně chtěli. Staré, Západoevropské státy totiž potřebují východní kolonie jako své „krmelce“. Jen pro srovnání: v roce 2016 od nás odteklo do zahraničí na dividendách 293 miliard korun a vloni už to bylo přes 300 miliard korun. Česká ekonomika je zahraničními vlastníky systematicky „dojena“ a naši politici tomu buď bezmocně přihlížejí, nebo u toho přímo asistují. Nejhorší na tom je, že 80% našeho exportu směřuje do zemí EU, takže stejně budeme – ať budeme či nebudeme členskou zemí EU – muset tancovat, jak Brusel s Berlínem pískají.

Dalšímvelkým problémem se pro ČR stane i Sociální direktiva“, kterou před koncem své vlády podepsal premiér Sobotka, jež mimo jiné zarovnává sociální podporu migrantů na stejnou výši v různých evropských státech a odstraňuje tak hlavní příčinu nezájmu migrantů o český azyl.Biblickou „Potopu“ svoji „vítací politikou“ přivolává na Evropu zejména Německo. Soudním rozhodnutím nedávno dovolilo muslimům přistěhovat si k sobě, do německého azylu i svoje druhé a další manželky s ohledem na „zájem jejich dětí“. Muslimští věřící velmi dobře vědí, že plodnost jejich žen je v porovnání s našimi tak velká, že postupný proces nahrazení naší populace svojí, nazývají„Velkou výměnou“. Řeknou vám klidně, ale jasně: „jednoho dne všechno tady bude naše…“. Obávám se, že cestu do pekel jsme už nastoupili a začíná být vhodný čas k tomu rozmyslet si, kam vzít nohy na ramena.

Je věcí každého čtenáře, zda ze sebe chce dělat EU blbce a dojnou krávu. Pokud ne, je třeba se z české kolonie - alespoň dočasně - vystěhovat. Začněme nejprve s důchodci, což je relativně finančně nejslabší skupina. Ti mohou odejít například na Srí Lanku, do Indie, Vietnamu či na Filipíny a celoročně si tam hřát své „staré kosti“. Na pokrytí životních nákladů jim stačí průměrný český důchod s výjimkou zdravotní péče, která je tam velmi drahá, takže ji musí využívat v ČR. Materiálně na tom budou velmi dobře zejména manželské páry se dvěma důchody. Zůstal-li starší muž sám, může si tam snadno najít pohlednou mladší ženu (https://www.asiandating.com, www.pilipinalove.com) a být znovu šťastný. Alternativou Asie může být například Střední Amerika, konkrétně Kostarika, Belize a Honduras (http://www.roatan.cz/ostrov-roatan/ceska-vesnice), nebo africké souostroví Zanzibar (ZDE), Maroko a Ghana. Střední a vyšší střední třída si v těchto zemích může koupit dům, najmout místní služebnictvo a žít si v přepychu, o němž by se jim doma ani nesnilo (viz obrázek).

 

Domácnost se služebnictvem

 

Pro lidi v aktivním věku se vyplatí přestěhovat se do bohatých USA a Kanady, pokud tam mají připravené zázemí. Donald Trump na letošním Davosu posluchače vyzval: „chcete normálně žít? Převeďte své peníze a svou výrobu do Ameriky“. U ostatních zemí, jako jsou Argentina, Brazílie, Uruguay, Austrálie a Nový Zéland bych byl opatrný.Na závěr bych rád čtenáře upozornil i na všeobecně opomíjené Rusko. Chcete-li spojit bezpečnost, čisté životní prostředí s podnikáním a obchodem, nepřehlédněte například ruskou Altaj (viz mapa). 

Altajský kraj

Altaj (ZDE a ZDE) leží v hlubokém vnitrozemí Asiea je to nejen bezpečné místo s dostatkem vody a krásnou přírodou, ale setkávají se tu i čtyři ekonomicky významné státy Rusko, Čína, Kazachstán a Mongolsko. Pohodlnější a rozmazlenější Češi by mohli směřovat své kroky do černomořské Soči (ZDE a ZDE) a potažmo do celého Krasnodarského kraje. Obě lokality, rozhodně stojí za zamyšlení. Jen pro základní orientaci: nabídka nemovitostí v Krasnodaru (ZDE, ZDE a ZDE).

A co říci na závěr? Plánujete-li opustit domovskou zemi, je třeba začít s přípravami minimálně s ročním předstihem. Kromě shromáždění všech podstatných informací o cílové zemi, zajištění si tam živobytí, školy a školky pro děti je velmi důležité mít naspořenou finanční rezervu, která pokryje životní náklady minimálně na prvních šest měsíců života rodiny v zahraničí. Přeji šťastnou volbu ….

 

Autor: Vít Klíma | čtvrtek 15.2.2018 13:42 | karma článku: 16,16 | přečteno: 568x
  • Další články autora

Vít Klíma

Mladí, přijeďte pomoci osídlit Gázu

Škarohlídi tvrdí, že Izrael za nepřiměřenou odvetu v Gáze tvrdě zaplatí. Částečně určitě ano, ale na druhé straně se stane přitažlivější pro naši mládež. Mládež z různých zemí, která dobrovolně přijde svému státu na pomoc!

20.12.2023 v 14:05 | Karma: 17,47 | Přečteno: 375x | Diskuse| Politika

Vít Klíma

Propluje či nepropluje EU mezi Scyllou a Charybdou?

Evropa dnes proplouvá mezi vnitřními sociálními otřesy a další vlnou migrace. Specifikou této migrační vlny je, že migrantům nejde ani tak o „dobré bydlo“, jako primárně potrestat nás, Evropany za naši věrolomnost.

7.12.2023 v 11:05 | Karma: 10,43 | Přečteno: 142x | Diskuse

Vít Klíma

Přesídlí část Palestinců do provincie Al – Anbar?

Bylo, nebylo, jednoho krásného dne přijeli do Izraele jednat zástupci provincie Al – Anbar. Bez mučení přiznávám, že jsem zpočátku vůbec nevěděl, že taková provincie vůbec existuje. Pojďme si ji nejprve představit ...

30.11.2023 v 10:27 | Karma: 10,26 | Přečteno: 161x | Diskuse

Vít Klíma

S Izraelci je lepší obchodovat, než válčit

Chcete-li v Izraeli postavit průplav mezinárodního významu, pak musí být maximálně bezpečný. Izrael se tak - za každou cenu - musí zbavit teroristů, a to i za pomoci svých arabských spojenců.

21.11.2023 v 10:04 | Karma: 20,88 | Přečteno: 410x | Diskuse| Politika

Vít Klíma

Ukrajina a Hamás nás stáhnou ke dnu

V určitém stádiu životnosti domu se musíme smířit s tím, že se jej už nevyplatí opravit, ale výhodnější je postavit nový. Platí to i o českém státu, který války stáhnou ke dnu.

8.11.2023 v 9:19 | Karma: 18,78 | Přečteno: 315x | Diskuse
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Nejednáme. Na obzoru je stávka soudních pracovníků, požadují vyšší platy

25. dubna 2024

Premium Odvádějí vysoce odbornou práci, musejí skládat speciální zkoušky, někdy sami vypracovávají drobná...

Pokroková nenávist k Židům. Jak se z univerzit v USA staly filiálky Hamásu

25. dubna 2024

Premium Na elitních amerických univerzitách vyhánějí Židy takovým stylem, že to tam vypadá jako v Německu...

Karafiátovou revoluci zažehla jediná píseň. Portugalsko vyvedla z diktatury

25. dubna 2024

Málokterá revoluce je spojena s písní a květinou, jako se to stalo té portugalské. Před 50 lety se...

Chtěl se odpálit během olympiády v Paříži. Ve Francii zatkli 16letého hocha

24. dubna 2024  22:47

Kriminalisté ve Francii v úterý zadrželi 16letého mladíka francouzské národnosti, který na...

Slož puzzle a vyhraj jedinečné dárky od značky BEBELO
Slož puzzle a vyhraj jedinečné dárky od značky BEBELO

Každý den po celý tento týden můžete vyhrávat jedinečné dárky od značky BEBELO.

  • Počet článků 229
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 897x
Autor je Mezinárodní realitní konzultant a symatizant DiEM 2025 (diem25.og).

Seznam rubrik